ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / COMEN CUP / ΛΑΡΙΣΑ

Γιώργος Κατσαντώνης: «Περήφανοι για την άρτια διοργάνωση και για το εγγυημένο μέλλον της ελληνικής κολύμβησης»

  19.06.2023 14:31       1502

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της οργανωτικής επιτυχίας του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP) στη Λάρισα ήταν και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Θεσσαλίας της ΚΟΕ και ο πρόεδρός της και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γιώργος Κατσαντώνης δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα μας:

«Είμαι περήφανος που φέραμε σε πέρας με επιτυχία μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση, εδώ στη Λάρισα. Ευχαριστούμε την ΚΟΕ, που μας εμπιστεύτηκε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στον Δήμο Λάρισας και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη σημαντική συμβολή τους. Και φυσικά στους συνεργάτες μας, αλλά και τους εθελοντές, γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνονται τέτοιοι αγώνες. Πιστεύω έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και οι αποστολές των ξένων χωρών αναγνώσισαν στο μέγιστο βαθμό τη φιλοξενία μας και την άψογη διοργάνωση.

Και σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως, είμαι περήφανος για τα παιδιά μας που έλαβαν μέρος στο Comen Cup. Η ομάδα πήγε πολύ καλά, οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριές μας απέδειξαν ότι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και εγγυώνται ότι η ελληνική κολύμβηση έχει μέλλον».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής