ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ

Γιώργος Κατσαρός

  08.08.2013 20:50       1161

ΦΩΤΟ: Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το 13ο τουρνουά υδατοσφαίρισης "Πύθια Καπ", οι αγώνες του οποίου ξεκινούν αύριο: 
«Είναι το τελευταίο τεστ ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και τα κορίτσια μας φιλοδοξούν να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπροστά στο ένθερμο κοινό τους και σ' ένα πολύ δυνατό τετραεθνές τουρνουά, αφού και οι τρεις αντίπαλες ομάδες (Αυστραλία, Ουγγαρία, Ιταλία), θα δηλώσουν παρούσες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-25 Αυγούστου. 
Η διοργάνωση γίνεται μέσα σε ένα άριστο κλίμα με επικεφαλής τον Δήμαρχο της Ιτέας κύριο Φουσέκη και όλους τους τοπικούς παράγοντες του υγρού στίβου (και όχι μόνο), της Ιτέας οι οποίοι δίνουν όλο τους τον εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα κι εγώ είμαι σίγουρος ότι θα είναι άριστο το τελικό αποτέλεσμα! 
Σήμερα Πέμπτη, 8 Αυγούστου είχαμε την τελετή έναρξης με αρχή την παρέλαση των ομάδων που έγινε στις 20:00. Κατόπιν, και πριν την επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης που έκλεισε την πρώτη ημέρα του "Πύθια Καπ", πραγματοποιήθηκαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και η ανταλλαγή των αναμνηστικών. 
Αύριο, ραντεβού στο κολυμβητήριο, με την Αυστραλία να είναι η πρώτη αντίπαλός μας.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος