ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ WORLD LEAGUE

Γιώργος Μορφέσης: "Να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα"

  23.12.2019 12:25       663

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών ρίχνεται απόψε (23/12, 19.30) στη μάχη των προκριματικών για το World League, όπου υποδέχεται την Ουγγαρία, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Είναι ο πρώτος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον όμιλο, με το εισιτήριο για την επόμενη φάση να παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες. Θυμίζουμε ότι σε λίγες ημέρες, η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με στόχο τη διάκριση και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης, ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: "Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι ένας μαραθώνιος 3 μηνών, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έχουμε επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Στόχος μας είναι να φανούμε όσο πιο έτοιμοι, έχουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως νέος είναι της Ελευθερίας Πλευρίτου, που ταλαιπωρείται στο γόνατο καιρό και δεν θα αγωνιστεί. Είναι ένα πρόβλημα που δεν είναι όλα τα κορίτσια μαζι, όμως θέλουμε να δούμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα με την Ουγγαρία, που είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και είναι ένας από τους βασικούς μας αντιπάλους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.