ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Γιώργος Μορφέσης: «Να προσαρμοστούμε στους νέους κανονισμούς»

  24.06.2019 18:41       868

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση, καθώς την Τετάρτη (26/6) αναχωρεί με προορισμό την Αμερική και το Λος Άντζελες, όπου θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Παράλληλα, θα δώσει 4 φιλικά για να προσαρμοστεί στους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουαντζού. Μετά τα φιλικά προετοιμασίας θα αναχωρήσει για την Νότια Κορέα, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Ισπανία (14/7).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς και για τη σημασία γρήγορης προσαρμογής στους νέους κανόνες: «Η προετοιμασία έως τώρα έχει κυλήσει με πολύ όρεξη, αλλά και με ορισμένα προβλήματα τραυματισμών που πρέπει να προσέξουμε, καθώς μας πήγαν πίσω. Βρισκόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι και στην Αμερική θα πρέπει να κάνουμε τις τελευταίες διορθώσεις πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να αφομοιώσουμε γρήγορα τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με την Ισπανία. Ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στο ανώτερο επίπεδο και είναι σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση, που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό την πρώτη αγωνιστική».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.