ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Γιώργος Σαλταμανίκας: «Αισιόδοξοι για το Εθνικό Πρωτάθλημα»

  14.04.2019 20:06       1147

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο τελευταίες Ημερίδες ορίων, πριν το Εθνικό πρωταθλημα στα Ιωάννινα (3-5 Μαϊου), που διεξήχθησαν την Κυριακή (14/4), στην Τεχνική κολύμβηση, στο Χαϊδάρι και την Αλεξανδρούπολη.

Στην Ημερίδα Νοτίου Ελλάδας, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου συμμετείχαν 168 αθλητές από 8 σωματεία, ενώ στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης έλαβαν μέρος 162 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 14 σωματεία.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις από τους αθλητές, οι οποίοι προετοιμάζονται για το ΟΠΕΝ του Μαΐου, όπου και θα οδηγήσουν στις Εθνικές ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στις Διεθνείς οργανώσεις.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλταμανίκας, δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα κύλησε ομαλά, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο στο Χαϊδάρι, όσο και στην Αλεξανδρούπολη. Ειδαμε να σημειώνονται ορισμένοι καλοί χρόνοι, με τους κολυμβητές και τους προπονητές τους να ετοιμάζονται για το ΟΠΕΝ των Ιωαννίνων, με στόχο να βρεθούν στην Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και θεωρώ ότι στο Εθνικό Πρωτάθλημα θα δούμε πολύ καλύτερες επιδόσεις».

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.