ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιώργος Σαλταμανίκας: "Ικανοποιημένοι από τους αθλητές"

  24.03.2019 21:37       782

Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης Νότιας Ελλάδας στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (24/4), όπου επιτεύχθηκαν τέσσερα νέα όρια για τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης της ΑΕ Χαϊδαρίου έπιασε το όριο στα 400μ διπλά πέδιλα, με χρόνο 3:33.52, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στα Ιωάννινα, ενώ ο Παναγιώτης-Γεώργιος Κρεουζής του ίδιου σωματείου έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στα 400μ διπλά πέδιλα, με χρόνο 3:39.21. Ο Θωμάς Τσιγκέλης από τα Δελφίνια Περιστερίου στα 400μ επιφάνεια, με χρόνο 3:11.03, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Νέων, καθώς και η Χριστίνα-Ιωάννα Σκυλουράκη του ΝΟ Χανίων, με χρόνο 3:25.93, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας, δήλωσε: "Η δεύτερη ημέρα των Χειμερινών Αγώνων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν 4 ακόμα όρια. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους αθλητές μας και ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμοι για το Όπεν του Μαΐου και θα πετύχουν ακόμα περισσότερα όρια".

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.