ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γιώργος Χριστοφοράτος: "Πολύ σημαντική η Ελληνική παρουσία σε τέτοια σεμινάρια"

  08.10.2019 13:55       1756

Ο Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Χριστοφοράτος, παρεβρέθη στο σεμινάριο της LEN για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, που διεξήχθη στο Βάνταα της Φινλανδίας (4-6 Οκτωβρίου), ως υπεύθυνος αποτελεσμάτων (Chief Recorder), που έχει ορισθεί και από τη FINA.

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε, έγιναν ομιλίες με στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα έκδοσης αποτελεσμάτων.

Ο Γιώργος Χριστοφοράτος αναφέρθηκε στην παρουσία του στο σεμινάριο, ενώ εστίασε στον ρόλο της Ελλάδας στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση: "Στο σεμινάριο συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα, που στόχο είχαν την αναβάθμιση του αθλήματος και πως θα γίνει ακόμα πιο προσιτό στα ΜΜΕ. Επίσης, παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα έκδοσης αποτελεσμάτων και έγινε μία προσπάθεια για πιο αντικειμενική βαθμολόγηση των αθλητών, με σκοπό την περαιτέρω άνοδο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Η παρουσία της Ελλάδας σε τέτοια σεμινάρια είναι πολύ σημαντική και κάνει καλό, καθώς δείχνει ότι η χώρα μας είναι υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο, ενώ παράλληλα ενημερωνόμαστε για τις αλλαγές που γίνονται. Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία της Μαρίας Θηβαίου στο άθλημα, η οποία καταβάλει τεράστια προσπάθεια και αγώνα για την ανάπτυξη της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη χώρα μας, η οποία βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.