ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γιορτή στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, με τον αγώνα πρόκρισης

  04.06.2021 10:39       1986

Ο πρώτος αγώνας Open Water για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, διεξάγεται αύριο (5/6) στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου και αποτελεί κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής μας ομάδας που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ανδρών / Νέων γυναικών / Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων (Παρίσι, 22-27 Ιουλίου).

Μαζί με την ΚΟΕ, για την επιτυχία της διοργάνωσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, ο τοπικός ΑΨΛ Μεδεών και το Αλουμίνιον της Ελλάδος (τομέας Μεταλουργίας MYTILINEOS).

Το πρόγραμμα των αγώνων, με εκκίνηση κατά κύματα στις 11.30, περιλαμβάνει τα 10 χλμ Νέων ανδρών & Νέων γυναικών (Κ18-Κ19), τα 7,5 χλμ Εφήβων / Νεανίδων (Κ16-Κ17 και τα 5χλμ Παίδων / Κορασίδων (Κ14-Κ15).

Στους αγώνες, τη ναυαγοσωστική κάλυψη των οποίων έχει η LIFE GUARD HELLAS, μετέχουν εκτός συναγωνισμού στα 10χλμ και αθλητές άνω των 20 ετών (Κ20), για προπονητικούς λόγους.

Συνολικά οι συμμετοχές (ΕΔΩ) στον αγώνα ξεπέρασαν τις προσδοκίες και φτάνουν τις 85.

Σήμερα (4/6) το απόγευμα (16.00), στα Άσπρα Σπίτια, πραγματοποιείται με την ευκαιρία και σχολή Κριτών – Χρονομετρών Open Water.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, από πλευράς ΚΟΕ, έχει η Ταμίας του Δ.Σ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στην Ανατολική Στερεά & Εύβοια, Ελευθερία Σαραντίδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ