ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γκολ με το…σταγονόμετρο, 6-4 ο Πανιώνιος τον Εθνικό Π.

  21.02.2025 22:23       406

Τα γκολ έμπαιναν με το…σταγονόμετρο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου ο Πανιώνιος νίκησε 6-4 τον Εθνικό Π.

Από τα 10 συνολικά τέρματα, μάλιστα, μόλις τα δύιο σημειώθηκαν στο β΄μέρος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 5-1 και 6-2 στο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό δεν σκόραραν αλλά και δεν απειλήθηκαν.

Στη διάρκεια της συνάντησης για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν ο βοηθός προπονητή (Κων.Καναβός) και η έφορος (Ζηνοβία Καραγιάννη) του Πανιώνιου και ο γυμναστής (Θ.Ανδρεάκος) του Εθνικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Π 6-4

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 0-1, 0-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αναστάσιος Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Σταυροπούλου, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή 1, Λαμπροπούλου, Χαρικιοπούλου, Καραγιάννη, Ε.Λούδη, Σταυρίδου 1, Δουλή 2, Δ.Παπαναστασίου 1, Δροσοπούλου, Κάτσιου, Μοροχλιάδου, Άλεν 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Ορέστης Σαλάχας): Τζούρκα, Ο.Οικονόμου, Γαλανοπούλου, Μπέτα 1, Μάμογλου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Χατζηκυριακάκη, Μιλίσεβιτς, Κλαψιανού, Κανετίδου 1, Ι.Μπενέκου 1, Κοντογιάννη, Μπεκρή, Μαργαρίτη, Κάσσαρη.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αιγαίας.

Αλυτάρχης: Κων.Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος