ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Γκούτσεβα: «Φλόγα και ψυχή αυτά τα παιδιά, θα πάνε πολύ μακριά» - Στραβάκου: «Εγγύηση για το μέλλον και άψογη διοργάνωση» (Video)

  27.05.2024 10:31       1016

Απολύτως ικανοποιημένη από την εμφάνιση των μελών της ελληνικής Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, στο ΟΑΚΑ, δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα στην κάμερα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μετά το τέλος των αγώνων.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωσή ότι: «Αυτή η ομάδα, που είναι πάντα η αγαπημένη μας και πολύ σημαντική, διότι αποτελεί το φυτώριό μας, δούλεψε σκληρά και παρά το λίγο χρόνο που είχαμε για προετοιμασία, πέτυχε σπουδαία πράγματα. Και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι που έκαναν το καλύτερο και έφεραν αυτές τις διακρίσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν φλόγα και ψυχή και θα πάνε πολύ μακριά. Πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό αυτής της κατηγορίας έχουμε τόσο μεγάλες και πολλές διακρίσεις. Ασημένια μετάλλια σε Σόλο και Ντουέτο και χάλκινα σε Ομαδικό και Μεικτό Ντουέτο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Το άθλημά μας έχει πολλές μεγάλες διοργανώσεις φέτος και περιμένουμε νέες μεγάλες επιτυχίες».

Δηλώσεις μας έκανε και η Ελληνίδα technical controller στους αγώνες Έλενα Στραβάκου, η οποία είχε βοηθήσει στη διάρκεια της προετοιμασίας σε θέματα που αφορούν τους νέους κανονισμούς. Μας είπε ανάμεσα στα άλλα: «Αυτά τα παιδιά έκαναν εξαιρερικές εμφανίσεις, άφησαν το στίγμα τους, ήταν πολύ ανταγωνιστικά και εγγυώνται για το μέλλον του αθλήματος. Θεωρώ ότι αυτό που μας διακρίνει είναι η ομαδικότητα με σκοπό να φτάσει η Ελλάδα ψηλά. Όλοι δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και θα έρθουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Επίσης θέλω να τονίσω ότι η διοργανωτικά ήταν όλα άψογα για άλλη μια φορά».

Δείτε τις και ακούστε όλες τις δηλώσεις τους στο παρακάτω βίντεο:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής