ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Γλυκιά ήττα για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που τον στέλνει στους Ομίλους, 12-9 από Νουαζί (pics)

  05.11.2022 17:49       578

Στην ελίτ της Ευρώπης επέστρεψε η ανδρική ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς μπορεί να ηττήθηκαν από τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ, στον επαναληπτικό αγώνα του Γ΄ Προκριματικού Γύρου (πλέι οφ) του Champions League, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11), με 12-9, αλλά υπερασπίστηκαν το μεγάλο το προβάδισμα που είχαν πάρει με τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, πριν από μία εβδομάδα με 6 γκολ διαφορά (17-11) και έτσι προκρίθηκαν στη χρυσή φάση των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (εκεί όπου επσιτρέφουν από το 2013).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να πραγματοποιεί εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο και να βρίσκεται να προηγείται με 5-1, στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου. Η Νουαζί επέστρεψε στο ματς, κάνοντας το δικό της σερί πιέζοντας για το καλύτερο δυνατό, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω αφού η άμυνα της Βουλιαγμένης, με μπροστάρη τον διεθνή τερματφούλακά της Παναγιώτη Τζωρτζάτο, δεν το επέτρεψαν σε καμία των περιπτώσεων (9-9 λίγο πριν από το φινάλε). Οι Γάλλοι στο τέλος έκαναν ένα σερί που έφτασε το σκορ στο 12-9, όμως αυτό δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά την πρόκριση, αφού ήταν μια γλυκιά ήττα για τον ΝΟΒ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ 9-12

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 2-3, 1-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σοντατιέρ, Νταρντόν, Μπίροτς 2, Ντο Καρμό 2, Οντό Μετογκλό, Γκόγκοφ 1, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν 2, Κράπιτς 1, Αίτ Νταμάν, Γκουερίν, Ντουτέτ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής