ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Γλυκό και το φινάλε με χάλκινο της Ελλάδας στο Ομαδικό (pics)

  26.05.2024 21:59       1697

Με μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/5) το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, καθώς η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Η ελληνική αποστολή πέτυχε μια σπουδαία εμφάνιση στη συγκεκριμένη διοργάνωση με συνολική συγκομιδή τεσσάρων μεταλλίων (2 ασημένια και δύο χάλκινα), ενώ πήρε και την 3η θέση στη βαθμολογία του Comen Cup, που γινόταν παράλληλα με το Ευρωπαϊκό.

Η ομάδα μας, με τις Μαρίζα Αμεραλή, Φαίδρα Χρυσού, Αναστασία Καραγιάννη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Δανάη Τσαπραλή, Μυρτώ Γεωργία Ζαγγανά, εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά της -χορογραφία με θέμα “ο Χειμώνας”, σε μουσική “Unsolved case”- και πήρε συνολική βαθμολογία 322,0557 β., που την κατέταξε 3η στην Ευρώπη και την ανέβασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 323,3829 β. και το ασημένιο η Ισπανία με 322,3358 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού υπυ Ελεύθερου Ομαδικού ΕΔΩ.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της European Aquatics Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της European Aquatics Νόαμ Ζβι, η event manager και έφορος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα και η Λάουρα Ντε Ρέντζις, υπεύθυνη του Comen Cup.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής