ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Η 13άδα Κεχαγιά για το παιχνίδι με την Ουγγαρία την Τρίτη

  10.11.2013 15:25       1209

ΦΩΤΟ: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς

Με  τους 11 από τους «13» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το περασμένο καλοκαίρι στην Βαρκελώνη και άλλους δύο νεαρούς στη σύνθεση της, ταξιδεύει αύριο το πρωί (09.00) στο Μίσκολτς, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Θα αντιμετωπίσει στην πόλη της Ουγγαρίας, 140 χιλιόμετρα μακριά από την Βουδαπέστη, την Τρίτη το βράδυ (20.00 ώρα Ελλάδας), την αντίστοιχη των Μαγυάρων, στην πρεμιέρα των αγώνων του Β’ προκριματικού ομίλου Ευρώπης στη φετινή διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ. Στον ίδιο Όμιλο, μετέχει και η Κροατία.

Οι 13 που ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας Σάκης Κεχαγιάς, είναι οι: Τσαλκάνης Κώστας,Γαλανίδης Κώστας (τερματοφύλακες), Αφρουδάκης Χρήστος, Γούνας Αλέξανδρος, Μουρίκης Κώστας, Κολόμβος Χριστόδουλος, Βλαχόπουλος Άγγελος, Ποντικέας Κυριάκος, Δελακάς Βαγγέλης, Μυλωνάκης Μανώλης, Γούβης Κώστας, Δερβίσης Γιώργος, Πρέκας Μανώλης.

Σε σχέση με τη Βαρκελώνη, απουσιάζουν ο τραυματίας Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γεννηδουνιάς που σπουδάζει στις ΗΠΑ.

Στην Ουγγαρία επίσης μεταβαίνουν , ο Βαγγέλης Πάτρας ως συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο έφορος της Εθνικής ομάδας Σωτήρης Σταθάκης.

Διαιτητές της μεθαυριανής αναμέτρησης είναι ο Γερμανός, Χέντριγκ Σκουπ και ο Ρουμάνος, Ράντου Ματάκε, με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Ελβετό, Ζακ Ρασίν.

Κεχαγιάς: «Ευκαιρία για δοκιμές και εμπειρίες το Γουόρλντ Λιγκ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας Σάκης Κεχαγιάς, με αφορμή την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, δήλωσε: «Η διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ, το έχουμε ξαναπεί, αποτελεί μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε μερικά νέα στοιχεία και να δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες να δοκιμαστούν στις συνθήκες μιας ομάδας που βρίσκεται στην διαδικασία της δημιουργίας της, με απώτερο στόχο τις μεγάλες διοργανώσεις των επόμενων ετών.

Βασική μας προτεραιότητα στο Γουόρλντ Λιγκ είναι, τα παιδιά που θα αγωνιστούν, να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Ουγγαρία και η Κροατία».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ