ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Σεφτέ στις νίκες ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, 10-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ποσειδώνιο

  22.10.2022 16:16       587

Την πρώτη του νίκη στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9 σε ένα δυνατό ματς στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (22/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι Γλυφαδιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση παίρνοντας το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε μέχρι και τα τέσσερα γκολ για τους Θεσσαλονικείς (8-4) και στη συνέχεια τρία (9-6). Ο ΑΝΟΓ μείωσε σε 9-8, αλλά ο Χαραλαμπόπουλος πέτυχε το καθοριστικό 10-8, 2.48 πριν από τη λήξη. Η Γλυφάδα μείωσε στο τελικό 10-9, στα 5 δεύτερα πριν από την νκόρνα.

Κορυφαίος σκόρερ του παιχνιδιού και καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς με 6 γκολ, ενώ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος πέτυχε 5.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 3-1, 3-5.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 6, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν 1, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος Ι., Γιαννόπουλος 5, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής