ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σπουδαία συνεργασία της Arena με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

  09.04.2019 15:03       1994

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) παρατέθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπνονδίας Ελλάδας, όπου παρουσιάστηκε η συνεργασία την ΚΟΕ με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Arena.

Στα γραφεία της ΚΟΕ έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, η σύμβουλος Άννα Μαρκοπούλου, οι ομοσπονδιακοί προπονητές υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος, Γιώργος Μορφέσης, Δημήτρης Αθυμαρίτης και Δημήτρης Κραβαρίτης, οι τεχνικοί σύμβουλοι κολύμβησης Χριστόδουλος Χούμας, Νίκος Κραουνάκης και ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Arena Παναγιώτης Ρέτζιος.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας που θα φορούν όλα τα μέλη της ΚΟΕ, 375 άτομα στο σύνολο αθλητές, προπονητές και φυσιοθεραπευτές σε όλα τα τμήματα υγρού στίβου, σε εθνικές και διεθνεις διοργανώσεις που η ΚΟΕ λαμβάνει μέρος εντός ή εκτός Ελλάδας. Τις εμφανίσεις παρουσίασαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης Γιώργος Σπανουδάκης, Μαρίλεια Δρασίδου, Γιάννης Καρπουζλής και Νικολέτα Παυλοπούλου.

Για πάνω από 45 χρόνια η Arena έχει εξοπλήσει τους κορυφαίους κολυμβητές και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ σε όλο τον κόσμο με αγωνιστικά, προπονητικά και καθημερινά μαγιό και αξεσουάρ, βασισμένη σε βαθιά έρευνα, τεχνογνωσία και με δεσμευτική αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα. Η συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία αποτελεί νέο σταθμό στην ιστορία της εταιρίας και η χορηγία περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα της ΚΟΕ Κολύμβηση,Υδατοσφαίριση, Ανοιχτή Θάλασσα Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Καταδύσεις και Τεχνική Κολύμβηση, για τα επόμενα 3 χρόνια.

Στο πλαίσιο της Συνέντεξης Τύπου, πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι δηλώσεις:

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (Πρόεδρος ΚΟΕ): "Η Arena είναι η κορυφαία διεθνής αθλητική εταιρία ένδυσης στον υγρό στίβο. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, γιατί έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις Εθνικές μας ομάδες. Αποτελεί ευτυχή συγκυρία για την ΚΟΕ, η οποία επικρατεί σαν Ομοσπονδία σε επίπεδο επιτυχιών, έχοντας τις περισσότερες διακρίσεις, καθώς μόνο πέρσι οι αθλητές της ΚΟΕ έλαβαν 156 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Η Arena βοηθάει, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις δαπάνες για την ένδυση των Εθνικών ομάδων και τα χρήματα που θα περισσέψουν θα δοθούν, ώστε να καλυφθούν άλλες δράσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Δύο κορυφαίοι στο χώρο, η ΚΟΕ, η οποία κατά τη γνώμη μου αποτελεί την πιο πετυχημένη Ομοσπονδία από πλευράς επιτυχιών στον Ελληνικό αθλητισμό και η Arena, η κορυφαία εταιρία ένδυσης στον υγρό στίβο έρχονται σε μία σπουδαία, τριετή συνεργασία, αρκετά δαπανηρή για τη δεύτερη. Να ευχαριστήσω την Arena και τον Διευθύνωντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΒΕΤΟ, Αλέξη Χατζόπουλο, με τον οποίο είχαμε δύο συναντήσεις πριν την υπογραφή της συμφωνίας, σε μία καλόπιστη συζήτηση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Αλέξης Χατζόπουλος (Πρόεδρος ΒΕΤΟ, Αντιπρόσωπος Arena στη χώρα μας): "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κολυμβητές να εμφανίζονται στις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες οργανώσεις μαζί με την ΚΟΕ, φορώντας τα προϊόντα της Arena με το εθνόσημο. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και εμείς να ανέβει ακόμα πιο ψηλά η κολύμβηση στη χώρα μας και να μας προσφέρει ακόμα περισσότερας αγωνιστικές συγκινήσεις τα επόμενα χρόνια. Είναι απαραίτητη στις μέρες μας η βοήθεια προς τον Ελληνικό αθλητισμό από την ιδιωτική πρωτοβουλία και ευχαριστούμε πολύ την ΚΟΕ που δέχθηκε να συμμετέχουμε και εμείς στο σημαντικό έργο που διενεργεί στον υγρό στίβο της χώρας μας. Εύχομαι να δούμε σκόμα περισσότερα παιδιά να ασχολούνται με την κολύμβηση και να λαμβάνουν μέρος με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας. Είναι χαρά μας αυτή η συνεργασία, σε χαλεπούς καιρούς. Η ΚΟΕ προσπαθεί πάρα πολύ για να έχει επιτυχίες και η Arena οφείλει να βρίσκεται όπου υπάρχει νερό. Ελπίζουμε η συλλογή μας να γεμίσει με μετάλλια τα παιδιά μας στο στήθος τους".

Δημήτρης Σαρακατσάνης (Γενικός Γραμματέας ΚΟΕ): "Η συμφωνία επιτεύχθει, γιατί υπήρξε χημεία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο και θεωρώ ότι έχουμε πετύχει μία πολύ καλή συνεργασία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ποιότητα της ένδυσης που θα έχουν οι Εθνικές μας ομάδες".

Εκ μέρους των αθλητών εκφράστηκαν η Νικολέτα Παυλοπούλου και ο Γιώργος Σπανουδάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΚΟΕ και την εταιρία Arena, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό το χρονικό σημείο που η κορυφαία εταιρία στον υγρό στίβο βρίσκεται στο χώρο.

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.