MASTERS / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η αυλαία έπεσε, αναμονή για την επόμενη συνάντηση...

  03.07.2022 20:55       2012

Και του χρόνου…

Το ραντεβού των masters, ανανεώθηκε. Πέρασαν ένα υπέροχο τριήμερο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, και θέλουν να το ξαναζήσουν.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια, η Βικτωρία Τσουκάλη, βραβεύτηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, μέσω δυο κυριών: της Γ’ Αντιπροέδρου Αλεξίας Μαρίνη και της Ταμία Ελευθερίας Σαραντίδου. Η Βολιώτισα κ.Τσουκάλη είναι 69 ετών και δύο μηνών, και όπως είπε «Δεν στενοχωριέμαι καθόλου. Νοιώθω τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη λόγω της κολύμβησης. Ξεκίνησα μόλις πριν έξι μήνες. Είναι οι πρώτοι μου αγώνες δηλαδή. Ζήσαμε μια άψογη διοργάνωση, όλα ήταν τέλεια. Στα νέα παιδιά δεν χρειάζονται λόγια, μόνο το παράδειγμά μας. Είχα μεγάλο άγχος ότι δεν θα τα καταφέρω, προσπάθησα και τα κατάφερα, αυτό σαν παρακαταθήκη στα παιδιά,, μην τα παρατάνε, να προσπαθούν, η πισίνα είναι φάρμακο, νοιώθεις ευτυχία. Ευχαριστώ τον άνδρα μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου»

Η Αφροδίτη Γιαρένη κολυμπάει από 4 ετών, αθλήτρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, από μια οικογένεια με μεγάλη παράδοση στην Κολύμβηση. Το 2010 σε έναν αγώνα, και στη σκυταλοδρομία έπεσαν και οι τέσσερις αδελφές Γιαρένη: «Πολύ σημαντική στιγμή για την οικογένεια, πολύ συγκινητικό και μάλιστα μπροστά στους γονείς μας. Κατακτήσαμε και τη δεύτερη θέση», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Συνεχίζει: «Σημείωσα πανελλήνιο στα 400μ. για τις ηλικίες 25-29 ετών. Ήρθα προετοιμασμένη και για πανελλήνιο ρεκόρ. Το περίμενα. Το μήνυμα μου είναι: Οι άνθρωποι να αθλούνται και να γυμνάζονται ότι και να κάνουν. Ο αθλητισμός σε όλα τα επίπεδα είναι ζωή και υγεία. Παροτρύνω όλο τον κόσμο να αθλείται και να γυμνάζεται».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος