ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Η δεύτερη ημέρα της Τελικής φάσης

  03.08.2012 21:50       1286

Συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα η Τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση με τους αγώνες της 2ης και 3ης αγωνιστικής των δύο ομίλων Ανόδου στο κολυμβητήριο της Πετρούπολης. Εχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην τελική τετράδα για να διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια ανόδου, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο Σάββατο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων. Η Τελική φάση ολοκληρώνεται την Κυριακή (5/8) οπότε και θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι αγώνες κατάταξης και θα γίνουν γνωστές οι δυο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στην Β' κατηγορία.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ:

ΑΠΣ Οξυγόνο - Νηρέας Κατερίνης 11-5, ΝΟ Ρεθύμνου - ΑΟ Πετρούπολης 14-2, ΝΟΒΑ - ΑΠΣ Οξυγόνο 5-0 χωρίς αγώνα (δεν προσήλθε εγκαίρως ο ΑΠΣ Οξυγόνο, τον ανέμεναν για περισσότερο από το καθορισμένο όριο, ενώ μετά από τρία τέταρτα ήρθε κάποιος εκπρόσωπος και εξέφρασε δικαιολογίες για την μεγάλη καθυστέρηση προσελευσης, αλλά τελικά η ομάδα μηδενίστηκε και της αφαιρείται και ένας βαθμός), Νηρέας Κατερίνης - ΝΟ Ρεθύμνου 6-14.

Η Βαθμολογία

1. ΝΟ Ρεθύμνου 6 (2 αγ.)

2. ΝΟΒΑ 6 (2 αγ.)

3. ΑΠΣ Οξυγόνου 5 (3 αγ.)

4. Νηρέας Κατερίνης 0 (3 αγ.)

5. ΑΟ Πετρούπολης 0 (2 αγ.)

Σ.Σ. Ο ΑΠΣ Οξυγόνο έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.

Β' ΟΜΙΛΟΣ:

ΚΟ Καρδίτσας - ΑΟ Βετεράνοι 0-5 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε η ομάδα της Καρδίτσας που μηδενίστηκε και της αφαιρέθηκε ένας βαθμός), Άρης Κάμπου - ΝΟ Καβάλας 8-9 (ο Άρης Κάμπου θα μηδενιζόταν έτσι κι αλλιώς διότι χρησιμοποίησε ως παίκτη τον Μάκη Μικέδη που έχει την ιδιότητα του προπονητή και είναι πλέον ασυμβίβαστο), Νίκη Βόλου - ΚΟ Καρδίτσας 5-0 χωρίς αγώνα (μηδενίστηκε και σ΄αυτόν τον αγώνα ο ΚΟ Καρδίτσας και τους αφαιρέθηκε άλλος ένας βαθμός), ΑΟ Βετεράνοι - Αρης Κάμπου 14-8.

Η Βαθμολογία

1. Νίκη Βόλου 6 (2 αγ.)

2. ΝΟ Καβάλας 6 (2 αγ.)

3. ΑΟ Βετεράνοι 6 (3 αγ.)

4. Αρης Κάμπου 0 (2 αγ.)

5. ΚΟ Καρδίτσας -2 (3 αγ.)

Σ.Σ.: Ο ΚΟ Καρδίτσας έχει δύο μηδενισμούς και του έχουν αφαιρεθεί δύο βαθμοί. Ο Αρης Κάμπου έχει δυο μηδενισμούς.

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης της Γ' Ανδρών θα το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας μας: Δελτία Τύπου.

Σε ότι αφορά τον όμιλο Καθόδου, μετά την αποχώρηση της Ολυμπιάδας Ιωαννίνων και της ΝΕ Λάρισας που υποβιβάζονται στην Δ’ Εθνική κατηγορία, το μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει είναι αυτό μεταξύ Νηρέα Πατρών – ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη, αύριο Σάββατο (άλλαξε η ώρα για τις 18.30). Ο νικητής του παραμένει στην κατηγορία, ενώ ο ηττημένος υποβιβάζεται στην Δ’ Εθνική.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής