ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η εκδήλωση προσφοράς συλλεκτικής μπάλας για τη μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα Εθνικής Ανδρών - Λιμενικού (pics)

  05.03.2024 21:16       1134

Στην υλοποίηση των ευχών τριών μικρών παιδιών συνέβαλε τελικά ο φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών - στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2024 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/3), στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εκδήλωση για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη δωρεά.

Τον αγώνα είχαν συνδιοργανώσει η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Η φιλανθρωπική αυτή δράση είχε ως αποδέκτη της τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make - A - Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην επίτευξη των στόχων της δράσης και φυσικά τους εκπροσώπους της ΚΟΕ που παρέστησαν, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία επιδιώκει να είναι πρωτοπόρος σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Την επίδοση της συλλεκτικής αυτής μπάλας, σε τρεις διαφορετικούς αποδέκτες  έκανε ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Εκτός από τον Πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκ μέρους της ΚΟΕ  ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, το μέλος του ΔΣ Εύη Μωραϊτίδου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, η διεθνής πολίστρια Μαργαρίτα Πλευρίτου και ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Γιώργος Μαργιούκλας. Παρόντες και οι διεθνείς διαιτητές και αξιωματικοί του Λιμενικού Κωνσταντίνος Κυράνης και Νίκος Μπουδραμής.

Δείτε πάνω photos από την εκδήλωση.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής