ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η ΕΣΟΑ τίμησε την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών

  08.12.2022 16:57       458

Σε μια εμβληματική και συνάμα συγκινητική εκδήλωση παρουσία και του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκου Γιαννόπουλου, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) υποδέχτηκε και βράβευσε στο επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο γυναίκες και άνδρες που διακρίθηκαν στο αθλητικό στερέωμα για το 2022.

Το βραβείο «Best Greek Female Team 2022» δόθηκε στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Σπλιτ (Κροατία).

Η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ, Βούλα Κοζομπόλη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Make Place For One More Woman Awards», όπου επιβραβεύονται γυναίκες και άντρες που διακρίθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα σε αθλητισμό, προπονητική καθοδήγηση, διαιτησία, διοικητική στελέχωση και mentoring και συνέβαλαν τα μέγιστα στη προώθηση και μεγαλύτερη εμπλοκή των γυναικών σε όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού.

Μεταξύ των άλλων παρέστησαν επίσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα  Maisonnave Patric, ο Πρόεδρος της Ισραηλινής Ολυμπιακής Επιτροπής Yael Arad, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Olympians και Paralympians, κ.α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ