ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Η Εθνική έχει μέλλον»

  23.04.2014 16:04       625

Φώτο: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ με μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία με 10-8 σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στη Βουδαπέστη.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δε κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το παιχνίδι τα οποία, σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Ασημάκη, έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στο χτίσιμο και την ανανέωση της Εθνικής.

Η διεθνής πολίστρια σχολίασε χαρακτηριστικά: « Το παιχνίδι με την Ουγγαρία για εμάς δεν ξεκίνησε καλα. Κάναμε λάθη, τα οποία και διορθώσαμε στη συνέχεια και το γεγονός ότι παίξαμε καλή άμυνα μας βοήθησε να πα νηγυρίσουμε τη νίκη. Το πολύ σημαντικό όμως για την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική είναι η στελέχωση της με νέα πρόσωπα. Τα κορίτσια έδειξαν ότι ενσωματώνονται καλά στην ομάδα και αυτό είναι θετικός οιωνός για το μέλλον. Η ομάδα μας  δείχνει ότι έχει μέλλον και πρέπει να ανανεώνεται  για να χτιστεί σε γερές βάσεις ενόψη και των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο μέλλον».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος