ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ SETTE COLLI

Η καταρρακτώδης βροχή ματαίωσε τους τελικούς της 3ης μέρας!

  15.06.2014 20:48       974

Άδοξα ολοκληρώθηκε το διεθνές μίτινγκ κολύμβησης  SETTE COLLI, η τελευταία μέρα του οποίου ήταν η σημερινή. Από νωρίς το μεσημέρι  έβρεχε καταρρακτωδώς στην πόλη της Ρώμης με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες ύστερα από απόφαση των διοργανωτών.

Άτυχοι οι Έλληνες κολυμβητές, μερικοί εκ των οποίων είχαν προκριθεί στους απογευματινούς τελικούς. Ο Οδυσσέας  Μελαδίνης  είχε προκριθεί 3ος με χρόνο 49:54 στα 100μ ελεύθερο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κυνηγά και το όριο που θα τον οδηγούσε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Βερολίνο. Ο Χρήστος Κατραντζής  είχε προκριθεί στο ίδιο αγώνισμα ως 5ος με επίδοση 49:66. Στα 50μ πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη είχε περάσει στον τελικό ως 6η με 27.10, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Φώτης Κολιόπουλος είχε προκριθεί ως 7ος με 24.75. Σε τελικό θα αγωνιζόταν και ο Δημήτρης Κουλούρης  αφού προκρίθηκε ως 8ος στα 200μ πρόσθιο με επίδοση 2:16:31

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Κανελλόπουλος σημείωσε: « Είχαμε αυτό το απρόοπτο, οι αγώνες αναβλήθηκαν και δε καταφέραμε να αγωνιστούμε. Κάποια παιδιά στεναχωρήθηκαν γιατί κυνηγούσαν και όρια αλλά οι καιρικές συνθήκες δε μας το επέτρεψαν να συνεχίσουμε σε αυτούς τους αγώνες. Πλέον υπάρχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ το οποίο θα γίνει στον Άλιμο και εκεί θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Επιστρέφουμε αύριο στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο στις αποσκευές μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος