ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η ΚΟΕ και ο Πρόεδρος της για την απώλεια του Φίλιππα Συρίγου

  15.10.2013 12:32       1500

Το ΔΣ της ΚΟΕ και ο Πρόεδρος της Δημήτρης Διαθεσόπουλος, συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του Φίλιππου Συρίγου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, ο Φίλιππος Συρίγος ήταν πάντα ένας φίλος, ασυμβίβαστος στη ζωή και την δημοσιογραφία που την υπηρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μαχητικά και λεύτερα, με την ευθύνη του λόγου και της γραφής του.

Το μπάσκετ μπορεί να ήταν η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία, μα συνδέθηκε με τον χώρο των αθλημάτων μας και ειδικότερα την Κολύμβηση, διοργανώσεις της οποίας κάλυψε με τον άρτιο όπως πάντα δικό του τρόπο, μέσα από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

 Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου: «Πέραν της δημοσιογραφικής του ιδιότητας την οποία και τίμησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, με τον Φίλιππα συνδεθήκαμε και προσωπικά με φιλία.

Με συνδετικό κρίκο την σύντροφο της ζωής του Ντίνα Σπυροπούλου, που υπήρξε πρωταθλήτρια της κολύμβησης, τίμησε και  πρόβαλε το χώρο μας  από τα μετερίζια που βρέθηκε.

Στην αξιαγάπητη σύζυγο του, τα παιδιά και τους συγγενείς του, τα θερμά μου συλλυπητήρια».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ