ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η ΚΟΕ στη νέα, ψηφιακή εποχή

  17.04.2024 11:01       1050

Η προεργασία έγινε τη περασμένη χρονιά, το 2023, που τα αρμόδια στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας «όργωσαν» τη χώρα, και εκπαίδευσαν δια ζώσης τη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων. Πλέον ήρθε η ώρα όλη αυτή η δουλειά να βγει μπροστά και σταδιακά να γίνει καθημερινότητα...

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα λοιπόν της ΚΟΕ παρουσιάσθηκε στα σωματεία της σε διαδικτυακή συνάντηση (zoom) που έγινε τη Δευτέρα 15/4. Την άκρως αναλυτική ενημέρωση από τα στελέχη του τμήματος μηχανογράφησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (Γιάννης Μοντεσάντος, Αθηνά Ταλιαδώρου) παρακολούθησαν 420 εκπρόσωποι 210 από τα 265 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στη δύναμη της ΚΟΕ, δείγμα του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος άνοιξε τη διαδικασία και στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και τα στελέχη της ΚΟΕ για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του πολύ σημαντικού έργου που ανοίγει νέους ορίζοντες.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα αφορά εγγραφές, ανανεώσεις, μεταγραφές αλλά και δηλώσεις συμμετοχών και διαχείριση αποτελεσμάτων όλων των αθλημάτων που έχει στις τάξεις της η ΚΟΕ. Κάτι που αποτέλεσε προτεραιότητα της παρούσας διοίκησης από τη πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της. Με προσεκτικά βήματα «χτίσθηκε» η υποδομή και ήρθε η στιγμή να αναδειχθεί αυτό το πολύ χρηστικό εργαλείο για όλη την οικογένεια του υγρού στίβου.

Η αγωνιστική περίοδος 2024-25, θα βρει την Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδας στην νέα, ψηφιακή μέρα.

Στις 24/4, στη διάρκεια της κλήρωσης για το STOIXIMAN Φάιναλ -8 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Ανδρών και του STOIXIMAN Φάιναλ -4 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ, θα παρουσιασθεί αναλυτικά το νέο κομμάτι της ιστοσελίδας με live results, που αποτελεί απόρροια αυτής της δουλειάς...

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η επόμενη ημέρα της ΚΟΕ είναι εδώ όπως υποσχεθήκαμε. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Η μεγάλη οικογένεια του Υγρού Στίβου αγκάλιασε το εγχείρημα και 420 εκπρόσωποι των μελών-σωματείων μας παρακολούθησαν τη σχετική ενημέρωση. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί και το επόμενο βήμα εκσυγχρονισμού της ομοσπονδίας μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος