ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΚΟΕ

  20.01.2014 13:58       1049

Σε μια σεμνή τελετή, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, σήμερα το μεσημέρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά στα μέλη του ΔΣ, στους υπαλλήλους και στους συνεργάτες της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας συγχρόνως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται ο ελληνικός αθλητισμός. Ο κ. Διαθεσόπουλος υποσχέθηκε ότι ο καθένας από το μετερίζι του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ούτως ώστε ο Υγρός Στίβος και τα αθλήματά του να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, παρά τις δυσμενείς αυτές συνθήκες, χαρίζοντας στους Έλληνες φιλάθλους διεθνείς επιτυχίες και συγκινήσεις, όπως το κάνει παραδοσιακά τις τελευταίες δεκαετίες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα, που είχε δύο τυχερούς. Από την πλευρά των υπαλλήλων και των συνεργατών το φλουρί έπεσε στον αρχαιότερο υπάλληλο και υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης κ. Ντίνο Σακελλαράκη (ΦΩΤΟ 1), ενώ από την πλευρά του ΔΣ στον Ειδικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Υδραίο (ΦΩΤΟ 2).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής