ΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Η νέα επίδειξη της Εθνικής στο Φάληρο

  29.06.2014 02:20       825

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η τρίτη στη σειρά επίδειξη των προγραμμάτων Εθνικών μας ομάδων -και αυτή τη φορά από τη Γυναικών και τη Νεανίδων- Συγχρονισμένης κολύμβησης στις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις,σε μια εκδήλωση που έγινε στο κολυμβητήριο Ρέστειο του Παλαιού Φαλήρου.

Η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων παρουσίασε τα προγράμματά της σε Κόμπο και Ομαδικό που ετοιμάζει για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Το πρόγραμμά τους επίσης παρουσίασαν η Αθανασία Τσόλα στο Σόλο (από την Εθνική Νεανίδων) και τα Ντουέτα της Νεανίδων με την Αθανασία Τσόλα και τη Γιάννα Γκεοργκίεβα, αλλά και της Γυναικών με τις Ευαγγελία Κουτίδου - Εβελίνα Παπάζογλου (και Μαρία Αλζιγκούζη) με πρόγραμμα που ετοιμάζουν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στο Βερολίνο τον Αύγουστο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες της Συγχρονισμένης Ναταλία Τερνέσκα (Γυναικών) και Μαρία Θηβαίου (Νεανίδων), η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά και ο ομοσπονδιακός προπονητής των καταδύσεων Πέτρος Φυρίγος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής