ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ανδρέας Μιράλης

Η ομάδα άφησε υποσχέσεις για το μέλλον

  31.03.2013 17:02       619

Την καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής μας ομάδας, τις υποσχέσεις που άφησε η εμφάνιση - παρά την ήττα - από την Κροατία χθες (5-4) στη Ριέκα, αλλά και το χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, σχολίασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο διεθνής περιφερειακός, Ανδρέας Μιράλης:

«Θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά. Στον αμυντικό τομέα ήμασταν θετικοί, τόσο στο 6 εναντίον 6, όσο και στον παίκτη λιγότερο. Το ότι κρατήσαμε την Κροατία στα 5 γκολ, σημαίνει ότι λειτουργήσαμε με σωστό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, κερδίσαμε για ακόμη μια φορά αρκετές αποβολές, αλλά το ποσοστό ευστοχίας μας ήταν χαμηλό. Θεωρώ όμως ότι αυτό είναι λογικό καθώς είναι αρχή ακόμα και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την τακτική του προπονητή μας. Έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη που μας στερούν τις νίκες και να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες του Λονδίνου και σίγουρα αυτή η εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Μέσα από σωστή προετοιμασία και σκληρή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε, παρά το γεγονός πως είμαστε μια πολύ ανανεωμένη ομάδα.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος