MASTERS / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Η Πάρος…κέρδισε το στοίχημα!

  30.09.2024 12:14       1150

Η συμμετοχή πρωτόγνωρη με πάνω από 200 αγωνιζόμενους. Ο ανταγωνισμός έντονος. Τι κέφι, ανεξάντλητο. Η Πάρος κέρδισε το στοίχημα. Η επιλογή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας να αναθέσει στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιας Κολύμβησης – Μεγάλων αποστάσεων (OWS) Βετεράνων (MASTERS) δικαιώθηκε απόλυτα.

Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ήταν ιδανική. Η Ελευθερία Σαραντίδου, μέλος του δ.σ. της ΚΟΕ, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής δεν έκρυψε πως: «Το αποτέλεσμα με συγκινεί ιδιαίτερα. Με συγκινεί επίσης ιδιαίτερα η συμμετοχή των Masters, δεν περίμενα ότι στην Πάρο θα βρεθούν 200 αθλητές και αθλήτριες. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει επικοινωνία, συνεργασία και εμπιστοσύνη μεταξύ των Masters και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, και γνωρίζουν πως αυτό που θα επιλέξουμε θα είναι ό,τι το καλύτερο για αυτούς. Θα κάνουν το πρωτάθλημά τους, θα διασκεδάσουν, θα περάσουν όμορφα. Παράλληλα φέτος το πρωτάθλημα των Masters διοργανώνεται ξεχωριστά από τις αγωνιστικές κατηγορίες. Και αυτό ήταν ένα στοίχημα για εμάς, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει σε όλο αυτό που ονειρευτήκαμε και πραγματοποιήθηκε. Οι Masters έχουν και μέλλον, εδραιώνονται πλέον στην ΚΟΕ, και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική ώστε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα».

Δια της κ.Σαραντίδου η ΚΟΕ τίμησε τη Περιφέρεια Αιγαίου, το Δήμο Πάρου, τον Ναυτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου (ΝΑΪΑΣ), το Λιμεναρχείο Πάρου, το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, και τους χορηγούς  για τη πολύτιμη προσφορά τους στη τέλεση του πρωταθλήματος. Ο ΝΑΪΑΣ τίμησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση  καθώς και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Μαραθώνιας Κολύμβησης της ΚΟΕ, Σπύρο Γιαννιώτη. 

Παρόντες επίσης από το δ.σ. της ΚΟΕ ήταν: ο Β’ Αντιπρόεδρος, Ηλίας Μάλαμας, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Κύρκος, ο Ταμίας, Γιώργος Κατσαντώνης, ο εκπρόσωπος των προπονητών, Νίκος Γέμελος, ενώ τιμήθηκε από τον ΝΑΪΑΣ ο Τεχνικός Σύμβουλος της Μαραθώνιας Κολύμβησης της ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Μετά το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε στις βραβεύσεις και στις απονομές, όπως άρμοζε στο επίπεδο και την επιτυχία  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η όλη διοργάνωση έκλεισε με την ατμόσφαιρα πραγματικού  παριανού πανηγυριού με νησιώτικα τραγούδια και χορό, με καλεσμένους όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος