ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Η Πέπη Χαραλάμπους μιλάει για την επιτυχία της ΑΡΓΩ

  10.04.2012 11:54       1218

Σημαντική ήταν η επιτυχία της ομάδας της ΑΡΓΩ, καθώς κατέκτησε το κύπελλο Άνοιξης για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Βέβαια, όπως δηλώνει και η υπεύθυνη της ομάδας Πέπη Χαραλάμπους πολλές είναι οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, οι οποίες δυσκολεύουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την πρωτιά :«Είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας. Πήραμε το κύπελλο «Άνοιξης» όπως και πέρυσι και έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά αγωνιστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα, σύμφωνα και με τις υπάρχουσες συνθήκες», ανάφερε και συνέχισε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Με δικό μας αγώνα προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο καθώς το κολυμβητήριο στη Γλυφάδα έχει κλείσει και μόνο στο ΟΑΚΑ μπορούμε να προπονούμαστε. Βέβαια, αυτό έχει και το ανάλογο κόστος καθώς τα παιδιά είναι δημότες Γλυφάδας και κάθε μέρα πρέπει να κάνουν πολλά χιλιόμετρα».

Για τις δυσκολίες που συναντάει το άθλημα :«Το άθλημα έχει συρρικνωθεί και με την υπάρχουσα κατάσταση μικραίνει ακόμη περισσότερο, παρ’ ότι πρόκειται για ένα Ολυμπιακό αγώνισμα που έχει χαρίσει ένα χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας. Είμαστε μόνοι και προσπαθούμε με πολύ μικρή βοήθεια».

Για τα θετικά που αποκομίζουν το σωματείο και οι αθλητές: «Το σωματείο διαγράφει μία ιστορία, η οποία συνεχίζεται. Για τους αθλητές μας τα οφέλη είναι εντελώς προσωπικά και το κάνουν λόγω της αγάπης τους για το άθλημα. Άλλωστε δεν έχουν ούτε πριμοδοτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις τους, ούτε οικονομικό κέρδος. Το κάνουν για τον εαυτό τους γιατί είναι κάτι που αγαπάνε».

Για το επίπεδο του αθλήματος, όπως το είδε στους αγώνες: «Ήταν αρκετά καλό, ειδικά για τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν. Τα παιδιά έχουν πρότυπά τους τους κορυφαίους αθλητές και προσπαθούν μέσα από τη δουλειά τους να βελτιωθούν και να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος