ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η Προκριματική (Α’) φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών

  31.12.2012 12:04       1462

Με την Προκριματική (Α’) φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών θα ανοίξει η αυλαία των διοργανώσεων της υδατοσφαίρισης για το 2013. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου.

Στην Α’ φάση συμμετέχουν 23 ομάδες χωρισμένες σε πέντε ομίλους, οι τέσσερις των πέντε ομάδων και ο ένας των τριών. Αναλυτικά:

1.ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (θα γίνει τελικά στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και όχι στο Εθνικό): Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, Μακεδονικός, ΑΠΣ Οξυγόνο, Ηρακλής.

2. ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου): ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου.

3. ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου): ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Πατρών, ΟΕΑΝΑΒ, ΝΕ Λαμίας.

4. Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης): Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, Νηρέας Χαλανδρίου, Ιωνικός.

5. Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Πεντέλης – Ηλιούπολης – Βουλιαγμένης – Νέας Σμύρνης): ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου, Τρίτων Αμαρουσίου, ΓΣ Ηλιούπολης.

Στην Τελική  (Β’) φάση του πρωταθλήματος (1-3/3) θα προκριθούν οι δύο (2) πρώτες ομάδες από τους ομίλους 1, 3, 4, 5, η πρώτη (1η) ομάδα του ομίλου 2 και η νικήτρια του αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλήξουν στην 3η θέση στους ομίλους 4 και 5 (σύνολο δέκα ομάδες).

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της Προκριματικής (Α’) φάσης του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας μας ΑΘΛΗΜΑΤΑ / Υδατοσφαίριση / Προκηρύξεις ή, απευθείας στη διεύθυνση: http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5517:----2013&catid=453:prokyrixis&Itemid=709

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής