ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η ΡΕΑ αποκλειστικός χορηγός υγείας των Εθνικών Ομάδων Γυναικών της ΚΟΕ

  17.11.2022 11:07       946

Η Κλινική ΡΕΑ, Αποκλειστικός Χορηγός Ιατρικών & Νοσηλευτικών Υπηρεσιών για τις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης Γυναικών και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, υποστηρίζει τις αθλήτριες στην προετοιμασία και στους αγώνες τους με στόχο τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών και της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, αποκτούν ελεύθερη πρόσβαση σε προληπτικούς και εργαστηριακούς διαγνωστικούς ελέγχους, καθώς και κλινικές εξετάσεις στα Εξωτερικά Ιατρεία της ΡΕΑ. Σε περίπτωση που χρειαστεί, τους προσφέρονται υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες και νοσηλεία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως δεσμεύεται η Κλινική ΡΕΑ να παρέχει σε όλους τους ασθενείς της.

Ο Δημήτριος Μαθιόπουλος, μέλος Δ.Σ. Κλινικής ΡΕΑ επισημαίνει: «Η Διοίκηση της ΡΕΑ έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν αθλητικές ομάδες γυναικών, κι είμαστε υπερήφανοι για όλους τους αθλητές, άνδρες και γυναίκες, που εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Ως Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι, θέλουμε να αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο τις γυναίκες αθλήτριές μας, θέλουμε να φροντίσουμε με τον βέλτιστο τρόπο το σώμα τους, να προνοήσουμε για την υγεία τους, να συμμετέχουμε έστω με αυτό τον τρόπο στο μεγάλο όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Κυρίως, θέλουμε να πραγματοποιηθεί το όνειρό τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι κι εμείς είμαστε μια ενωμένη ομάδα, μια ομάδα ιατρών, που οραματίστηκε ένα Νοσοκομείο και το έκανε πραγματικότητα. Ξέρουμε από όνειρα και αξίζει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να τα κατακτήσουν. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους!».

Η ΡΕΑ συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και να επενδύει τόσο σε υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τηρώντας Ευρωπαϊκές προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων και ξεχωρίζει ως μια από τις πλέον σύγχρονες Κλινικές της Ελλάδας.