ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η σημαντική μείωση της επιχορήγησης στην ΚΟΕ, προσθέτει βάρη στα Σωματεία

  12.03.2013 12:45       2258

Το Δ.Σ της ΚΟΕ ομόφωνα, αποφάσισε την καταβολή παραβόλου συμμετοχής από πλευράς των μη μετακινούμενων Σωματείων που μετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης.

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας κοινοποιώντας την ανωτέρω απόφαση του, δηλώνει ότι βρέθηκε στη δυσάρεστη αυτή θέση να λάβει τη σχετική απόφαση, μετά και από την επίσημη ενημέρωση (14 Φεβρουαρίου 2013) από πλευράς ΓΓΑ για την σημαντικά μειωμένη επιχορήγηση της κατά την τρέχουσα χρονιά.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα μη μετακινούμενα Σωματεία, στην Α’ φάση των ηλικιακών πρωταθλημάτων και πριν την κλήρωση των αγώνων, θα πρέπει να καταβάλουν στην ΚΟΕ παράβολο 250 ευρώ. Για την Β’ Φάση, το ποσό θα ορίζεται αναλόγως της δαπάνης διεξαγωγής της, ενώ για τις Τελικές φάσεις δεν προβλέπεται παράβολο συμμετοχής και η Ομοσπονδία αναλαμβάνει πλήρως το κόστος της δαπάνης.

Σύμφωνα με άλλες αποφάσεις του Δ.Σ της ΚΟΕ:

*Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μας στην Πολυεθνή Κολυμβητική Συνάντηση εφήβων / νεανίδων στο Κίεβο (6-7 Απριλίου), με αποστολή 16 συνολικά κολυμβητών / τριών (8+8)

*Στα κολυμβητήρια Νίκαιας και Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν οι Ημερίδες κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, την Κυριακή 31 Μαρτίου

*Σ’ ότι αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων (15-16 Ιουνίου), υποψηφιότητα για την διοργάνωση του έθεσαν η Σύρος, η Κέρκυρα και η Πάτρα.

*Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο ξενοδοχείο LONDON της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος), θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ με θέματα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό περιόδου 1/10/12 – 31/12/2012

*Εγκρίθηκε η συμμετοχή 4 καταδυτών / τριών μας στο Γκραν Πρι της Fina στο Μπολζάνο (28-30 Ιουνίου)

*Εγκρίθηκε η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Σαβόνα, 24-26 Μαϊου), με ένα (1) Ντουέτο

*Εντάσσεται στη δύναμη μελών της ΚΟΕ, το σωματείο Ναυταθλητικός Όμιλος Πεύκης – Λυκόβρυσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ