ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η συνάντηση του Γιώργου Κατσαρού με τον Κώστα Αγοραστό

  26.06.2019 00:23       1262
Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργος Κατσαρός, με αφορμή τη μετάβαση του κ. Κατσαρού στη Λάρισα για τη διοργάνωση των αγώνων παραμονής στην Α2 Ανδρών της υδατοσφαίρισης.
 
Οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΚΟΕ, που είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις, με Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις όλων των αθλημάτων της Ομοσπονδίας και η οποία, φυσικά, θα συνεχιστεί με το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, τον Σεπτέμβριο στον Βόλο.

Μετά τη συνάντηση ο Κώστας Αγοραστός, στις δηλώσεις του, τόνισε: «Με τη συνάντηση αυτή επισφραγίζουμε τη συνεργασία που θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις και στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας».
 
Ο Γιώργος Κατσαρός είπε από την πλευρά του: «Για εμάς είναι χαρά
που συνεχίζει στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο ακούραστος κ. Κώστας Αγοραστός, που με τη θαλπωρή και την αγάπη του αγκάλιασε όλα τα αθλήματα της Ομοσπονδίας μας και υπήρξε μπροστάρης σ’ όλα τα αθλητικά γεγονότα. Και σ’ αυτή την αθλητική περίοδο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός φιλοξενώντας σε όλες τις πόλεις της διοργανώσεις της ΚΟΕ σε πόλο, καταδύσεις, κολύμβηση κλπ. Τον Σεπτέμβριο στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου».
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ (πηγή www.thessaly.gov.gr)