ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ / FINAL-4, ΜΑΛΤΑ

Η συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των τεσσάρων του Final-4 και του Κυριάκου Γιαννόπουλου (pics)

  04.06.2024 20:59       919

Παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ, με την ιδιότητά του ως Αντιπροέδρου της European Aquatics, Κυριάκου Γιαννόπουλου, έγινε την Τρίτη (4/6) η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Champions League υδατοσφαίρισης Ανδρών, το οποίο διεξάγεται το προσεχές τριήμερο (5-7 Ιουνίου) στη Μάλτα και θα συμμετάσχει από ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός.

Οι δύο ημιτελικοί της Τετάρτης (5/6) είναι: 20:00 Προ Ρέκο - Ολυμπιακός, 22:00 Φερεντσβάρος - Νόβι Μπέογκραντ. Την Παρασκευή (7/6): 20:00 μικρός τελικός, 22:00 Μεγάλος Τελικός.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε ανάμεσα στα άλλα στην τοποθέτησή του: «Αυτή η διοργάνωση θα είναι πραγματικά συναρπαστική, καθώς η ποιότητα των ομάδων είναι τεράστια και διαθέτουν τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Αυτό το Final-4 θα είναι ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε δει ποτέ».

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων του Πειραιά Χρβόγε Κόλιανιν, επισήμανε: «Δεν νομίζω ότι τα δύο παιχνίδια που παίξαμε στη φάση των ομίλων έδειξαν κάτι σημαντικό για καμία από τις δυο ομάδες, γιατί τα δώσαμε πριν από έξι μήνες. Αύριο, περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Απέναντί μας θα έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρεις σερί χρονιές. Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο την πλευρά μας και όχι με ποιον παίζουμε. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας Ντίνος Γενηδουνιάς υποστήριξε: «Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις την Προ Ρέκο, αλλά αν υπάρχει μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το πετύχαμε δύο φορές, το 2018 στη Γένοβα και το 2019 στο Ανόβερο. Όπως είπε ο προπονητής μας, παίξαμε δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία ήμασταν πολύ κοντά, αλλά ήταν πριν από έξι μήνες και από τότε, τόσο εμείς, όσο και η Ρέκο έχουμε εξελιχθεί. Σίγουρα, όπως είπα στην αρχή, δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τη Ρέκο, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι το τέλος, ώστε να κερδίσουμε την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής