ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η συνέπεια και η συνέχεια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον χώρο

  12.05.2021 13:17       707

Η Δέσποινα Καράμπελα, έφορος του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη για το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης στο τεχνικό και ελεύθερο σόλο την Τρίτη (11/5) και την Τετάρτη (12/5).

Η κυρία Καράμπελα που είναι αρχηγός της αποστολής στην Ουγγρική πρωτεύουσα στάθηκε στην συνέχεια και την συνέπεια της Ευαγγελίας στον χώρο και έδωσε συγχαρητήρια σε εκείνους που την στηρίζουν στο έργο της. Παράλληλα ευχαρίστησε δημόσια την ΚΟΕ και τον πρόεδρο της Κυριάκο Γιαννόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον χώρο.

«Η Ευαγγελία Πλατανιώτη - τονίζει η Δέσποινα Καράμπελα - παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία δεκαετία σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο με την παρουσία της στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Διακρίνεται για την ποιότητα, την συνέπεια, την αφοσίωση και το πάθος στο άθλημα που υπηρετεί. Ήρθε η ώρα των μεταλλίων σε μια κορυφαία διοργάνωση. Συγχαρητήρια στην ίδια και σε εκείνους που βρίσκονται δίπλα της, εντός και εκτός νερού, και την στηρίζουν. Ως αρχηγός της αποστολής στην Βουδαπέστη και ως έφορος του αθλήματος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες για την θερμή υποστήριξη της ΚΟΕ στα θέματα που απασχολούν την καλλιτεχνική κολύμβηση και θα ήθελα ειδικότερα να αναφερθώ στην στάση του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και αγαπάει και σέβεται τον αθλητή. Αυτό το δείχνει καθημερινά σε κάθε κίνηση και πράξη του».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ