ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η σύσκεψη για το Παγκόσμιο Νεανίδων συγχρονισμένης στο Βόλο

  10.05.2012 17:15       1065

Στο περιθώριο των αγώνων του Β’ ευρωπαϊκού Ομίλου της προκριματικής φάσης του Γουρλντ Λιγκ υδατοσφαίρισης, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο η σύσκεψη των αρμόδιων φορέων για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, αντιπρόεδρος της LEN και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FINA και σύνδεσμος με την εκτελεστική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτεινιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος μας δήλωσε μετά τη σύσκεψη ότι η πορεία των εργασιών για τη μεγάλη διοργάνωση του Σεπτέμβρη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. «Εχουν βγει τα κονδύλια για να προσαρμοστεί κατάλληλα η πισίνα στις ανάγκες ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συγχρονισμένης. Προχωράμε καλά με τις προετοιμασίες. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι απαραίτητες εργασίες και τις ημέρες των αγώνων θα είμαστε πανέτοιμοι».

Στη ΦΩΤΟ στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας (αριστερά) και τον Δήμαρχο Βόλου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής