ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “THETIS CUP”

Η Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης (pics)

  27.06.2024 23:45       617

Στην παραλία Στρογγυλό της Χαλκίδας έγινε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) η Τελετή Έναρξης του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης Γυναικών “Thetis Cup”, που διοργανώνουν η ΚΟΕ και ο δήμος Χαλκιδαίων από την Παρασκευή (28/6) μέχρι και την Κυριακή (30/6), στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας και των Αυστραλίας, Καναδά, Γαλλίας και Ουγγαρίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέλαση των ομάδων. Καλωσόρισμα και χαιρετισμό εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας απηύθυνε η Β' Αντιπρόεδρος Ελευθερία Σαραντίδου, ενώ χαιρέτισαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Χαλκιδαίων Ιωάννης Νέζης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη και ο Λιμενάρχης Κωνσταντίνος Φλουρής.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και συρτάκι (σε ρυθμούς Ζορμπά), χασαποσέρβικο, σύγχρονο και μοντέρνο, από όλα τα ηλικιακά τμήματα του χορευτικού συγκροτήματος του δήμου Χαλκιδαίων.

Δείτε, πάνω, photos.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στην αποστολή για το “Thetis Cup” συμπεριλήφθηκαν από την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου 19 πολίστριες. Είναι οι: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ “THETIS CUP”

Παρασκευή 28/6: 10.00 Αυστραλία - Ουγγαρία, 11.45 Ελλάδα - Γαλλία, 18.30 Γαλλία - Ουγγαρία, 20.15 Ελλάδα - Καναδάς.

Σάββατο 29/6: 10.00 Αυστραλία - Γαλλία, 11.45 Καναδάς - Ουγγαρία, 18.30 Γαλλία - Καναδάς, 20.15 Ελλάδα - Αυστραλία.

Κυριακή 30/6: 10.15 Αυστραλία - Καναδάς, 12.00 Ελλάδα - Ουγγαρία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής