ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (Κ16) / ΒΟΛΟΣ

Η τεχνική σύσκεψη, ο τρόπος διεξαγωγής, οι διαιτητές - Παρών ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς (pics)

  20.08.2022 19:19       756

Εικοσιπέντε ομάδες χωρισμένες σε οκτώ Ομίλους θα λάβουν μέρος στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ16) του Βόλου, σε δύο κολυμβητήρια στο ΕΑΚ Βόλου και σε αυτό της Νέας Ιωνίας Βόλου. Μετά τους αγώνες των Ομίλων, θα χωριστούν εκ νέου και στο τρίτο στάδιο θα ξεκινήσουν τα ματς για τα μετάλλια. Στη πορεία θα υπάρχει το silver, gold και το platinum γκρουπ. Το Σάββατο 27/8 θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Στις πρώτες φάσεις οι αγώνες θα διεξάγονται τέσσερις περιόδους των έξι λεπτών (εξάλεπτα), ενώ στη τελική φάση θα γίνουν με τα κλασικά οκτάλεπτα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου (Volos Palace) η τεχνική σύσκεψη με την παρουσία εκπροσώπων της FINA. Ο Τζένεραλ μάνατζερ Γκάμπορ Καρπάτι, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής υδατοσφαίρισης Τάμας Μόλναρ, ο Αντιπρόεδρος Κεν Κουρόντα και η Γενική Γραμματέας Βούλα Κοζομπόλη και ο Γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιάννης Γιαννουρής, που ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων και τους διαιτητές για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της ΚΟΕ και μέλους του μπιρό της FINA, Liaison με το πόλο Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Διαιτητής από την Ελλάδα θα είναι ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Κυράνης.

Δείτε, πάνω, photos.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση ΕΔΩ.

Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το FINA TV στο YOUTUBE.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής