ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η βράβευση της Ασημάκη και οι απονομές των μεταλλίων

  28.01.2012 18:34       1941

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Πριν την απονομή των μεταλλίων βραβεύτηκε από τη Len η Αλεξάνδρα Ασημάκη ως κορυφαία πολίστρια της Ευρώπης για το 2011 στις Γυναίκες, όπως και ο Ιταλός τερματοφύλακας Στέφανο Τεμπέστι στους Άνδρες.

Η απονομή των αργυρών μεταλλίων στην Εθνική μας ομάδα έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η στενοχώρια και η απογοήτευση ήταν έκδηλη, αλλά το κεφάλι ήταν πάντα ψηλά, όπως αξίζει σ’ αυτές τις γοργόνες μας.

Από το βάθρο πάντως, τελευταίες έφυγαν οι Ελληνίδες, που έβγαζαν φωτογραφίες, χαιρετούσαν και ανταπέδιδαν τη θερμή στήριξη που είχαν από όσους Έλληνες βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του «Πίτερ φαν ντε Χούγκεμπαντ» και δεν σταμάτησαν να επευφημούν τα κορίτσια και μετά τη λήξη του Τελικού.

Η αποστολή της αργυρής νικήτριας του 14ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν, επιστρέφει αύριο (Κυριακή) το απόγευμα (16.40) με πτήση της Aegean από το Ντίσελντορφ.

Η Aegean ήταν υποστηρικτής στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό, όπως αργότερα και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Υποστηρικτής ακόμη, ήταν η FARANTOURIS financial advisors που ασφάλισε πριν λίγο καιρό όλες τις Εθνικές ομάδες της Ομοσπονδίας.