ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η Χαλκίδα στο επίκεντρο, με καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών και μεγάλες διοργανώσεις (pics)

  22.05.2021 00:26       1356

Έτοιμη να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο σημαντικών εκδηλώσεων των αθλημάτων της ΚΟΕ και να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν της στον υγρό στίβο είναι η Χαλκίδα, με το Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης να αναβαθμίζεται προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων των δράσεων που θα αναληφθούν.

Ήδη, μετά από τις ενέργειες της Ταμία του ΔΣ της ΚΟΕ και Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Ελευθερίας Σαραντίδου, σε συνεργασία με τον Β' Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Αφρουδάκη και το μέλους του ΔΣ Τζόνι Καλημέρη και μετά από τις σχετικές επαφές και τη στήριξη της Περιφέρειας και ειδικότερα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού: Είναι οριστικό ότι η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών θα πραγματοποιήσει το μίνι καμπ προετοιμασίας της, 13-18 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Η Εθνική μας προετοιμάζεται για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, δηλαδή για το Super Final του Wolrd Legue Ανδρών και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο κολυμβητήριο της πρωτεύουσας της Εύβοιας, εξάλλου, θα γίνει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας, 4-5 Σεπτεμβρίου. Γίνονται, εξάλλου, σχετικές διερευνητικές συζητήσεις προκειμένου να διεξαχθεί στη Χαλκίδα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων (Μάστερς) τον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνίες που δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Στη σχετική σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (21/5) στη Χαλκίδα και στην οποία συζητήθηκαν τα παραπάνω θέματα, αλλά και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, μετείχαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Παιδείας Κώστας Γαλάνης, από τον Δήμο Χαλκιδαίων η Προέδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης, η Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, ο Β' Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων Τζόνι Καλημέρης (Δείτε σχετικές φωτος).

Η Ελευθερία Σαραντίδου μας δήλωσε σχετικά: «Επιδιώκουμε να γίνουν οι εργασίες αναβάθμισης σε τεχνικό εξοπλισμό και κυρίως στους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης και στις πλάκες, ώστε το Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας να πληροί τις προϋποθέσεις και να μπορέσει να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Να επιστρέψουμε στις μεγάλες στιγμές που είχε ζήσει η Χαλκίδα στο παρελθόν. Όλοι οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και ειδικά ο Περιφερειάρχης, μας δήλωσαν τη στήριξή τους και ήταν πολύ δεκτικοί. Τους ευχαριστούμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής