ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Βαγγέλης Δελακάς

«Ιδιαίτερη προσοχή στο ξεκίνημα»

  01.02.2013 12:37       966

Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη «πετάει» σήμερα το μεσημέρι (14:50) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο την Τουρκία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ.

Οι διεθνείς μας πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους διπλή προπόνηση και σήμερα αναμένεται να συναντηθούν κατευθείαν στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή τους. Ο Βαγγέλης Δελακάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την επικείμενη αναμέτρηση:

«Ναι μεν είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά σίγουρα η Τουρκία είναι υποδεέστερη από εμάς. Ωστόσο, όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Μάλιστα, σε ένα παλαιότερο ματς της Εθνικής με την Τουρκία, θυμάμαι ότι είχαμε δυσκολευτεί στην αρχή. Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στο ξεκίνημα, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Με συγκέντρωση και ενέργεια στην αρχή του αγώνα, νομίζω ότι θα τα πάμε καλά και δεν θα δυσκολευτούμε», δήλωσε αρχικά ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε αναφερόμενος στα στοιχεία που χρειάζεται η Εθνική για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον:

«Νομίζω πως η καταλληλότερη λέξη είναι δουλειά. Από εκεί και πέρα χρειάζεται σίγουρα συνεργασία, συγκέντρωση, ομαδικότητα. Αυτές οι λέξεις θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την ομάδα, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Υπάρχουν νέοι παίκτες, νέος προπονητής, επομένως χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε συνοχή. Η Εθνική ήταν ανέκαθεν μια πολύ καλή ομάδα, θα συνεχίσει να είναι και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος