ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ιδιαιτέρως αυξημένη θέαση για την ΚΟΕ TV με την επέκταση του livestreaming

  15.10.2024 15:44       471

Ένα μεγάλο βήμα, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως άλμα, προς την αναβάθμιση της προβολής και διάδοσης της υδατοσφαίρισης στο ευρύ κοινό, έγινε μέσω της επέκτασης του livestreaming από την ΚΟΕ TV, των αγώνων των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, στην 1η κιόλας αγωνιστική, με ιδιαιτέρως αυξημένη θέαση.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση από το livestreaming του καναλιού της ΚΟΕ στο YouTube, με τα νέα τυποποιημένα γραφικά, οι 8 από τους 14 αγώνες της πρεμιέρας των δύο πρωταθλημάτων και οι προβολές (views) άγγιξαν τις 14.000.

Παράλληλα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες (ακόλουθοι) του καναλιού της ΚΟΕ TV ξεπέρασαν τις 19.000, ένα ακόμα δείγμα του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Η ΚΟΕ, με το διευρυμένο livestreaming, που αναμένεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες αγωνιστικές, αλλά και με την καθιέρωση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα, των στατιστικών και των Live Results, φιλοδοξεί να πετύχει την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και τη διάδοση του αθλήματος σε νέα κοινά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ