ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan Final-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Ήμασταν σοβαροί» - Δημήτρης Μάζης: «Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου» (pics)

  04.02.2023 22:18       471

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 14-4 στον μεγάλο τελικό του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας και κατέκτησε έτσι το 24ο τρόπαιο στην ιστορία του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και πρόσθεσε στις δηλώσεις του: «Κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια και κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας. Ήμασταν σοβαροί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους συνεργάτες μου για τον τίτλο. Συνεχίζουμε έχουμε κι άλλα σημαντικά παιχνίδια».

Πολυτιμότερος παίκτης του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς που επεσήμανε ότι «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, είναι ξεχωριστός. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, τον πρώτο στόχο. Στον τελικό δεν πιάσαμε τόσο υψηλή απόδοση, δεν βοήθησε πολύ και ο αντίπαλος. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά τώρα, τα κεφάλια κάτω γιατί μας περιμένουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Κώστας Μουρίκης που έπαιξε τον 16ο τελικό του, σημείωσε ότι «Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ακόμη δύο τίτλους να διεκδικήσουμε, το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Την προσεχή Τρίτη έχουμε μπροστά μας τον δύσκολο αγώνα με τη Ραντνίτσκι και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Ο τεχνικός του φιναλίστ Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης είπε: «Ξέραμε ευθύς εξ αρχής ότι η αποστολή μας θα ήταν πολύ δύσκολη, η δυναμικότητα των ομάδων είναι εντελώς διαφορετική. Δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Παρ΄όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος