ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / WORLD SERIES ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Ικανοποίηση για τις εμφανίσεις στο Μεξικό

  25.05.2013 17:37       937
Ικανοποιημένοι δήλωσαν Στέφανος Παπαρούνας και Μιχάλης Φαφαλής μετά τη σημερινή τους εμφάνιση, που τους έδωσε την 5η θέση (382.53 βαθμοί) στο αγώνισμα της πλατφόρμας των 3 μέτρων τραμπολίνο συγχρονισμένων καταδύσεων, στους αγώνες World Series της FINA στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.
Ο Στέφανος Παπαρούνας ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξαιρετική εμφάνιση που κάναμε και την υψηλή βαθμολογία που λάβαμε, αφού αγωνιζόμαστε ως ζευγάρι μόλις 2,5 μήνες.
Σημαντικό είναι πως με τους αγώνες αυτούς μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μία πολύ καλή πρετοιμασία σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τέλειες εγκαταστάσεις.
Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι πως εύχομαι ο κ. Ιωαννίδης να κάνει πράξη την υπόσχεση του, για αγορά τεσσάρων σανίδων τραμπολίνο, μιας και αυτές που προπονούμαστε αυτή τη στιγμή είναι ακατάλληλες", ενώ ευχαριστημένος με την απόδοση εκείνου και του συναθλητή του στη μεξικανική πόλη, εμφανίστηκε και ο Μιχάλης Φαφαλής:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μας σε αυτή τη μεγάλη και ξεχωριστή διοργάνωση που λάβαμε μέρος, με αντιπάλους τα 8 καλύτερα ζευγάρια στον κόσμο.
Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς και μας επιτρέπουν να αγωνιζόμαστε σε μία τέτοια διοργάνωση.
Είμαστε μόλις 2,5 μήνες μαζί με το Στέφανο και μας δόθηκε αυτή η σπουδαία ευκαρία να αγωνιστούμε στα World Series, κάνοντας παράλληλα μία πολύ καλή προετοιμασία κάτω από καταπληκτικές συνθήκες."
Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής και συνοδός των Παπαρούνα-Φαφαλή στη Γκουανταλαχάρα, Πέτρος Φυρίγος, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού ζευγαριού:
"Ο σημερινός ήταν ένας πάρα πολύ δυνατός αγώνας. Μπορέσαμε και κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, συγκεντρώνοντας μάλιστα πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία σε σχέση με τους αγώνες των προηγούμενων World Series που λάβαμε μέρος.
Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μέλλον αυτών των αθλητών, μιας και πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και συνεργάζονται μόλις 2,5 μήνες."

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος