ΤΕΧΝΙΚΗ / Καλαϊτζογλίδης

Ικανοποίηση για τις συμμετοχές και τις επιδόσεις

  16.01.2012 13:04       1483

Τρεις ημερίδες ορίων, ενόψει των χειμερινών πρωταθλημάτων, που θα διεξαχθούν το Μάρτιο, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην τεχνική κολύμβηση, στη Νίκαια, τη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά.

Κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ μπορεί να μην επιτεύχθηκε, αλλά σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις κυμάνθηκαν σε ικανοποιητικά, για την εποχή, επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες έγιναν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και το παρών έδωσαν 95 αθλητές και αθλήτριες από 12 σωματεία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του από την ημερίδα: «Ακόμη βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι επιδόσεις των περισσότερων αθλητών και αθλητριών κυμάνθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Δεν είχαμε βέβαια ρεκόρ, κάτι που είναι αναμενόμενο αυτή την περίοδο, αφού όλα τα παιδιά είναι φορτωμένα από τις προπονήσεις. Αυτό που μας ικανοποίησε ήταν ο αριθμός των συμμετοχών, καθώς, παρά τα γνωστά προβλήματα, είμαστε στο ίδιο περίπου επίπεδο με πέρσι. Οι αθλητές προετοιμάζονται για τα χειμερινά πρωταθλήματα, που θα γίνουν το Μάρτιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά ο βασικός εγχώριος στόχος της χρονιάς είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εκεί, περιμένουμε να έχουμε όρια για τις δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων τον Ιούλιο στην Αυστρία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών τον Αύγουστο στην Ιταλία».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ