ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ικανοποίηση και μηνύματα από την ελληνική αποστολή

  07.09.2014 16:19       922

Την ικανοποίηση τους για την προσπάθεια και τις επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας και των αθλητριών της στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης που ολοκληρώθηκε το απόγευμα (7/9) στην Αλεξανδρούπολη, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο έφορος  της και Ταμίας του ΔΣ της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου.

Οι δηλώσεις τους:

Ηλίας Ξιάρχος: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στις αθλήτριες όσο και στο τεχνικό μας τιμ για τις επιτυχίες, μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός συνολικά. Με τα κολυμβητήρια κλειστά, με τον Άγιο Κοσμά που είναι η έδρα της Εθνικής μας ομάδας προβληματικό, με το ΟΑΚΑ να έχει γίνει ξενοδοχείο πολυτελείας για τις Εθνικές μας ομάδες, τα προβλήματα είναι τέτοια που αποτελούν τροχοπέδη στα αθλήματα μας. Δυστυχώς, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, ανάλογα θα είναι και τα αγωνιστικά αποτελέσματα που θα έλθουν τα επόμενα χρόνια».

Μαρία Θηβαίου: «Η Άννα – Μαρία έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Είναι μόλις 14 ετών και το ταλέντο της είναι μεγάλο. Αυτά τα μετάλλια δεν είναι το ταβάνι των προσπαθειών της, αλλά η αρχή. Παρά την ταλαιπωρία της τις τελευταίες ημέρες με την ίωση που είχε, απέδειξε τις μεγάλες ικανότητες της»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ