ΤΕΧΝΙΚΗ / 13ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ικανοποίηση στην τεχνική μας ηγεσία

  01.07.2014 10:52       983

Την ικανοποίηση τους για την παρουσία και τα αποτελέσματα της Εθνικής μας ομάδας νέων / νεανίδων στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης, εκφράζουν στις δηλώσεις τους οι τεχνικοί του ομοσπονδιακού τιμ Γιάννης Καλαϊτζογλίδης και Γιώργος Σαλταμανίκας.

Καλαϊτζογλίδης: «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λιγότερα μετάλλια. Αλλά η αγωνιστικότητα αυτής της ομάδας ήταν τέτοια που ανέτρεψε τα προγνωστικά. Μας έχουν καταπλήξει αυτά τα παιδιά. Δέθηκαν μεταξύ τους και έτσι η Εθνική ομάδα πήρε ενέργεια από αυτό. Αυτό που ζήσαμε τις δύο τελευταίες ημέρες των αγώνων ήταν μοναδικό. Είμαι από το 2000 στην Εθνική ομάδα αλλά τέτοιο πάθος για διάκριση δεν έχω ξαναδεί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μας έκαναν περήφανους και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για το μέλλον του αθλήματος»

Σαλταμανίκας: «Παρά τις δυσκολίες που ήταν και πολλές μέσα στη χρονιά, καταφέραμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα εδώ στα Χανιά. Μόνον καλά λόγια έχω να πω για την προσπάθεια των παιδιών και την ίδια την διοργάνωση. Από τη μια πιάσαμε τους αγωνιστικούς μας στόχους και από την άλλη παρακολουθήσαμε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στο άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης»

ΧΑΝΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ