ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Ικανοποίηση στον ΝΟ Χανίων για την πρωτιά στο Ομαδικό

  11.02.2013 15:37       955

Στα Χανιά με το χρυσό μετάλλιο θα επιστρέψουν οι Κορασίδες Α’ της Συγχρονισμένης κολύμβησης του τοπικού Ναυτικού Ομίλου, καθώς κατέλαβαν την πρώτη θέση με 70.165 στο Ομαδικό, στους αντίστοιχους Χειμερινούς αγώνες που έγιναν στο Χαλάνδρι.

Ακολουθώντας το χρυσό μετάλλιο των Κορασίδων Β’, οι κολυμβήτριες του ΝΟ Χανίων με μια πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν τους κριτές αλλά και την πρωτιά. Η προπονήτρια της ομάδας Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η αθλήτρια Αντωνία Μαζοκοπάκη μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αμέσως μετά την απονομή.

«Η διοργάνωση ήταν όπως συνήθως πολύ καλή, μόνο που το πρόγραμμα ήταν λίγο πιεσμένο. Είχαμε μόνο μιάμιση μέρα στη διάθεση μας και αυτό κουράζει τα παιδιά. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απλωθεί το πρόγραμμα, να γίνει κάτι καλύτερο πάνω σε αυτό, αλλά μάλλον τα προβλήματα στα κολυμβητήρια πιέζουν και αυτό τον τομέα. Στο δικό μας κολυμβητήριο το πρόβλημα είναι στο πετρέλαιο και το νερό κάποιες φορές είναι κάτω απο τους 25 βαθμούς. Λειτουργεί μόνο μια πισίνα και αυτό σημαίνει λιγότερος χώρος και χρόνος για εμάς. Σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, υπάρχει χαμηλότερη ποιότητα στην δουλειά μας», δήλωσε η προπονήτρια της Κρητικής ομάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η επί 11 χρόνια αθλήτρια της Συγχρονισμένης κολύμβησης, Αντωνία Μαζοκοπάκη: «Σίγουρα και σε αυτή τη διοργάνωση υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, ο καθένας θέλει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του και τον εαυτό του. Παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες, προσπαθούμε όλες μαζί για το καλύτερο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαστε όλες ενωμένες. Πιστεύω πως τα αποτελέσματα είναι εμφανή, έχουμε μάθει να έχουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας και παρ’ όλη την κούραση και τις τέσσερις ώρες προπόνησης την ημέρα, είμαστε και πολύ καλές μαθήτριες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος