ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ικανοποιημένα από τις επιδόσεις τους τα «δελφίνια» στο ΟΑΚΑ

  27.01.2013 00:34       1291

Μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής ημερίδας Κολύμβησης των προαγωνιστικών ηλικιών, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έκαναν δύο από τα παιδιά που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Η 12χρονη κολυμβήτρια του Πανιωνίου, Κωνσταντίνα Καρακωσταντή, αναφέρθηκε στην προσπάθειά της στα 50μ. ελεύθερο, όπου τερμάτισε με χρόνο 31.51’’, και στους στόχους της από εδώ και στο εξής: «Θέλω μέσα από αυτούς τους αγώνες να δω λίγο τους χρόνους μου και σε τι επίπεδο βρίσκομαι, ώστε έτσι να μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Ο χρόνος μου στα 50μ. ελεύθερο είναι αρκετά καλός, αλλά δεν άγγιξα το στόχο μου που ήταν τα 30’’. Δεν σημαίνει βέβαια κάτι αυτό. Συνεχίζω να προσπαθώ για να πετύχω σύντομα, καλύτερα πράγματα. Για τη μέχρι στιγμής πορεία μου στο χώρο, αν και είμαι μικρή ακόμη, είμαι αρκετά ικανοποιημένη και ελπίζω να πάω ψηλότερα στο μέλλον».

Πλην της νεαρής αθλήτριας, μετά το τέλος των αγώνων μιλήσαμε και με τον Διονύση Θαλασσινό, κολυμβητή του Γ.Σ. Περιστερίου, ο οποίος αγωνίστηκε στα 100μ. και 200μ. πρόσθιο, τερματίζοντας πρώτος και στα δύο αγωνίσματα με 1.25’’ στα 100μ. και 3.05’’ στα 200μ. Ο 12χρονος αθλητής, αναφέρθηκε στις κούρσες του στους συγκεκριμένους αγώνες και τα συναισθήματα που του αφήνουν οι επιδόσεις του και το γενικότερο κλίμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπως το βίωσε ο ίδιος σαν αθλητής, ενώ έκλεισε μιλώντας και για τους μελλοντικούς του στόχους:

«Μπορώ να πω πως με τον χρόνο μου στα 100μ. είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος, γιατί έπιασα αυτό που ήθελα. Στα 200μ. όπως μου είπε και ο προπονητής μου, μπορούσα και καλύτερα και ήθελα κι ο ίδιος να πιάσω τα 3.00’’. Εμένα εκτός ότι μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, μ’ αρέσει πολύ και όλος αυτός ο κόσμος που ήρθε να μας στηρίξει και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Είναι μια γιορτή όλο αυτό και το χαιρόμαστε όλοι οι αθλητές και οι προπονητές πιστεύω. Όσον αφορά εμένα, πάντα θέλω να βελτιώνομαι αγώνα με αγώνα και να φτάνω σε καλύτερους χρόνους. Είναι νωρίς ακόμη για να πω πως έχω κάποιον υψηλό στόχο για το μέλλον, αλλά θέλω να φτάσω ψηλά κάνοντας αυτό που αγαπώ».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος