ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Ικανοποιημένες οι πρωταθλήτριες του Πανσερραϊκού

  11.02.2013 15:25       1003

Την πρώτη θέση στο Ντουέτο με 73.395 βαθμούς κατέλαβε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, στους Χειμερινούς αγώνες Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Α',  που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Μετά την απονομή η προπονήτρια της ομάδας, Θεοδώρα Παρτάλη, αλλά και οι αθλήτριες Σταυρούλα Μαντέλα και Αθανασία Τσόλα μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση και την προετοιμασία που έγινε στις Σέρρες.

«Από την αρχή περιμέναμε να τα πάμε καλά, δουλέψαμε πολύ στις Σέρρες, είχαμε κάνει πολλές ώρες σκληρής προπόνησης και ευτυχώς ανταμειφθήκαμε. Τα κορίτσια πήγαν πάρα πολύ καλά, η Αθανασία βγήκε πρώτη και στις Φιγούρες ,αλλά πήραμε και την 3η θέση στο Ομαδικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση των κοριτσιών. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, υπήρχε πολύ υψηλός ανταγωνισμός και όλα πήγαν καλά», δήλωσε η προπονήτρια των αθλητριών του Πανσερραϊκού.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Αθανασία Τσόλα, που ήρθε πρώτη και στις Φιγούρες, δηλώνοντας: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, η πισίνα δεν είχε καμία σχέση με την πισίνα στις προπονήσεις μας. Παρά το κρύο, ευτυχώς, μας ενημέρωσαν ότι η πισίνα μας δεν θα κλείσει. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και δικαιωθήκαμε στο τέλος», ενώ στο ίδιο ύφος συνέχισε η Σταυρούλα Μαντέλα: «Προπονούμαστε σκληρά και καθημερινά, προσπαθούμε να κρατήσουμε υψηλό το επίπεδο. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, μας κάνει καλό ο ανταγωνισμός που υπάρχει. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος