ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου

  07.01.2012 22:11       1454

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνική μας ομάδας πόλο των ανδρών επί της Ισπανίας με 9-7 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Αντριτς μετά τη λήξη του ματς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Μετά από ένα μήνα προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα επίσημο παιχνίδι. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Με τους Ισπανούς έχουμε δώσει αρκετά φιλικά και έχουμε προπονηθεί μαζί. Είμαστε δύο καλές ομάδες, υψηλού επιπέδου και πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την Ισπανία μαζί με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, θα τους συναντήσουμε και στο ‘Σαμαρτζίδης Καπ’ στη Χίο. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια, για να βγάλουμε τα τελευταία συμπεράσματα ενόψει του Ευρωπαϊκού.
Στο Ευρωπαϊκό θέλουμε να πάρουμε μία καλή θέση για να πάμε στο Έντμοντον, στο προ-ολυμπιακό τουρνουά. Οι παίκτες μου, οι 24 που έχω δοκιμάσει, έχουν πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ τους. Η ατμόσφαιρα είναι καλή μεταξύ των νέων και των παλιών.
Ο Γιώργος Ντόσκας θα έρθει κανονικά στη Χίο, δεν ξέρω αν θα παίξει όλα τα παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Θα κάνει και μερικές φυσικοθεραπείες.
Η διοργάνωση στην Πάτρα ήταν πολύ καλή. Χάρη στους ανθρώπους που το διοργάνωσαν, όλα πήγαν τέλεια και ήταν καλό για εμάς να περάσουμε ένα διήμερο στην Πάτρα».

Αγκιλάρ: Η Ελλάδα θα μπορέσει να πάει μπροστά

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Ράφα Αγκιλάρ, τόνισε: «Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, είμαστε στο ίδιο επίπεδο και νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Τη διαφορά την έκανε ο παίκτης παραπάνω, σημείο στο οποίο η Ελλάδα ήταν καλύτερη. Μετά από αυτά τα παιχνίδια και στη Χίο, ακολουθεί το Ευρωπαϊκό στο Αϊντχόφεν, όπου θα καθοριστεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, με στρατηγική και πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάει μπροστά σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, θέλω να αναφερθώ στη διοργάνωση της Πάτρας, που ήταν πολύ καλή. Ολα μου φάνηκαν ωραία, ενώ μου έκανε εντύπωση η μπάντα που έπαιζε τους Εθνικούς ύμνους».